Geschiedenis

PLUGRO SPORT heeft jarenlange ervaring met diverse sporten, sporters en sportverenigingen. Sinds 1994 is de winkel geopend in Dongen. De laatste jaren hebben we steeds meer focus. En zijn we aan het specialiseren op het gebied van Tennis, Hockey en Fitness.

Onze afdeling tennis heeft een oppervlakte van ruim 300m2. Hier vindt u van tientallen A-merken alles wat u van een specialist mag verwachten. Sinds 2003 zijn we als partner intensief betrokken bij het promodorp op het ATP en WTA Grastoernooi in Rosmalen. Nu bekend als het Ricoh open.

Ook op het gebied van hockey zijn we met meer dan 100m2 goed vertegenwoordigd met mooie merken. Als Plugro Sport waren we ook aanwezig op het Wk Hockey 2014 in Den haag en het WHL 2015 te Brasschaat met een mooie ruime Promostand. Tijdens het EK Hockey 2017 te Amsterdam heten wij u ook weer van hartelijk welkom.

PLUGRO SPORT is een sportzaak waar specialisme, klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Loop gerust eens bij ons binnen en laat u verrassen!